Ta chansen att engagera dig under din studietid!​

The best way to make sure your time as a student becomes memorable, is to meet new people, discover new intrests and to make contacts for life.

Take the chance to get involved in student life!

The best way to make sure your time as a student becomes memorable, is to meet new people, discover new intrests and to make contacts for life.

Jobba heltid på
Gefle Student Union!

Gefle Studentkår är en arbetsplats som erbjuder dig ett år av spännande och värdefulla erfarenheter som samtidigt ger dig möjlighet att utvecklas. Det är även en chans att fortsätta förbättra och stärka studentlivet i Gävle. Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om alla våra olika uppdrag genom att klicka här. Och vet du inte vilken position som du skulle passa på är du mer än välkommen till att göra en allmän ansökan, eller kontakta oss för hjälp att välja.

Ansökan görs via ansökningsformuläret här bredvid, eller genom att mejla din ansökan till org.sekr@geflestudentkar.se

Observera att du måste vara medlem i Gefle Studentkår för att kunna söka poster hos oss.

Vill du engagera dig ideellt under studietiden? Fortsätt skrolla och läs mer om våra ideella uppdrag!

Ansök till Gefle Studentkår

Want to work in the unions organisation, or maybe help throw awesome parties? There's something for everyone!

Gefle Studentkår fungerar inte utan alla eldsjälar som är ideellt aktiva! Det finns förtroendeuppdrag på alla nivåer – allt från att jobba heltid som arvoderad, till att sitta i råd och nämnder, till att anordna bästa festen.

Varför ska jag engagera mig?

Studentinflytande är viktigt! Inte bara för Högskolan i Gävle och den enskilde studenten, utan även för utbildningens fortsatta utveckling och kvalitet. Lika viktigt är det att vi har människor som vill engagera sig i det studiesociala (t.ex. eventen).

Hur engagerar jag mig?

  • Gör alltid kursvärderingen efter avslutad kurs. Där får du möjlighet att tycka till om vad som varit bra och vad som kan bli bättre.
  • Bli medlem i Gefle Studentkår! Det bidrar till att vi kan fortsätta med aktiv studiebevakning i både utbildnings- och studiesociala frågor. Du har då även möjlighet att gå med i olika utskott – t.ex inom café eller festplanering!
  • Som medlem kan du även ansöka om att bli studentrepresentant i något av högskolans alla organ och råd. Det ger inte bara erfarenhet och är meriterande, det utökar dessutom ditt kontaktnät

Möjligheter för dig som vill gå "all in"

Är du den som älskar att få vara med där beslut tas? Vill du ha mer ansvar? Eller är du grym på att festa?

Som studentrepresentant har du möjlighet att påverka din utbildning och även högskolans arbete. Du kommer att ha möjlighet att representera dig själv, samt dina kurs- och programkamrater, i de möten du kommer att vara aktiv i. Ta chansen att vara med och påverka din utbildning och i förlängningen – din framtid! Beroende på vad du är intresserad av kan du som student vara studentrepresentant i organ på alla nivåer, från högskolans högst beslutande organ till råd som rör just din utbildning.

Läs mer om de olika råden / nämnderna och ansök till studentrepresentant!

Klubbmästeriet (KM) är ett utskott i Gefle Studentkår som leds av Studiesocialt ansvarig.

Utskottet består av ideellt aktiva studenter som sköter och driver Club kåren, samt arrangerar de flesta av kårens evenemang under året. I utskottet finns det olika ansvarsområden för den som känner sig extra intresserad av något speciellt område, t.ex. marknadsföring, dekoration, baransvarig/bartender, ljud och ljus, m.m.

Det är även Klubbmästarna som leder projektgrupperna för de större eventen –  t.ex. LAN, Halloween, Valborg, m.m…..med andra ord, not all heros wear capes! (dom har bucket hats)

Bli klubbmästare idag och sök i formuläret nedan!

Café Kåren är ett utskott som sköter kårens caféverksamhet. Utskottet har en ansvarig (ordförande i utskottet) som har högst ansvar och leder gruppen samt rapporterar till Studiesocialt ansvarig (den på kåren som sköter våra utskott). Resterande i grupper är ledamöter som, tillsammans med ansvarig och resten av gruppen, planerar utbud, teman, jobbar i caféet, handlar varor,  inventerar och marknadsför caféet. Kommunikationsansvarig på kåren kan även hjälpa och stötta i marknadsföringen.

Låter detta som något för dig så sök till Caféutskottet i formuläret nedan! Just nu behövs fler fika-älskare som vill jobba och stötta caféansvarig. 

Kårstyrelsen är den gruppering som jobbar närmast de arvoderade på kåren – alltså ordis, vice och studiesocialt ansvarig.  Det handlar då om att vara en hjälpande hand i den dagliga verksamheten. Det kan vara allt från att vara med på event till att leta samarbetspartners.

Kårstyrelsen är fullsatt för verksametsåret 21/22.

Fullmäktige är kårens högst beslutande organ. FUM är alltså otroligt viktigt för oss här på kåren, för utan ett fullmäktige kan inte vi helt enkelt inte utföra det dagliga arbetet. Det är FUM som ser över kårstyrelsens verksamhet och arbete. Med andra ord vad vi jobbar med och fokuserar på under året.

Att sitta i FUM innebär att man går på ca. 2-3 möten under ett verksamhetsår där man får höra vad kåren gör och kan diskutera och ta beslut kring det. 

Lediga poster: talman, vice talman.

Inspark 2022
Under insparken behöver kåren en massa folk att hjälpa till både i planering och under insparksperioden. Dessa hjältar kallas kårpraler. Kontakta studiesocialt@geflestudentkar.se om du vill veta mer.

Valborg
Just nu behöver vi folk som jobbar på Valborg! Kontakta vice@geflestudentkar om du är intresserad.

F.I.A
F.I.A står för ”För Ideellt Aktiva” och är en tillställning under våren där vi tackar de som varit ideellt aktiva i studentlivet under föregående år. För att detta ska gå att genomföra behövs en projektgrupp som kan planera eventet – Gruppen är full.
Denna projektgrupp leds utav kårstyrelsen.

Låter något av detta intressant så sök till en eller flera projektgrupper i formuläret nedan! (specificera vilken projektgrupp du är intresserad av i ansökan)

Denna information uppdateras när nya projekt tillkommer/är avslutade.

Så här söker du en av våra ideella uppdrag

Vill du engagera dig men vet inte riktigt hur eller i vad? Skicka in en spontanansökan så hjälper vi dig!

Du ansöker genom att fylla i formuläret här på hemsidan, alternativt boka tid med oss för att fylla i en blankett. När ansökan inkommit kommer du få en intervjutid. Under intervjun får du även ytterligare information om hur valprocessen går till.

Observera att du måste vara medlem i Gefle Studentkår för att kunna söka poster hos oss.

Ansök till Gefle Studentkår

KLUBBMÄSTERIET

Klubbmästeriet kommer få sin egen sida inom kort!!!

Att sitta i Klubbmästeriet är ett stort ansvar, men också ett ypperligt tillfälle att träffa människor, lära sig nya saker och få massa bra meriter till CV:t.

KM - dagtid

Denna grupp avser evenemang på dagen och tidigare kvällar. Det är till störst del KM själva som väljer vilka event de vill köra men några exempel på vad denna grupp sysslar med är spelevent, och kårens insparks-event såsom campuskampen.

När du söker till KM kan du välja att vara mer aktiv i en grupp, eller båda två. Vid större event brukar hela KM, oavsett grupp, hjälpa till.

Bra att veta

När du väljs in till Klubbmästeriet så skriver du ett kontrakt på 1 verksamhetsår. Vill du hoppa av innan tiden är slut går det bra, men då går du miste om vissa förmåner. Till exempel blir du då inte VIP, och får inget VIP-kort eller medalj. Du måste då även lämna in din KM-hoodie till kåren.

Nej! Du kan alltid välja att jobba på våra event eller sitta med i en projektgrupp.

Så här söker du en av våra vakanta positioner

Vill du engagera dig men vet inte riktigt hur eller i vad? Skicka in en spontanansökan så hjälper vi dig!

Du ansöker genom att fylla i formuläret här på hemsidan, alternativt boka tid med oss för att fylla i en blankett. När ansökan inkommit kommer du få en intervjutid. Under intervjun får du även ytterligare information om hur valprocessen går till.

Observera att du måste vara medlem i Gefle Studentkår för att kunna söka poster hos oss.

Ansök till Gefle Studentkår