Become part of a great community and join
Gefle Student Union!

For our members we go the extra mile - exclusive events and offers, a chans to represent fellow students at HiG, and so much more. Become a member today!

When you become a member you're contributing to something amazing!

You are contributing to the union being able to work for a higher quality and improved education for all students at the University of Gävle. The membership fee also enables us to continue our work locally and nationally, and to help evolve Gävle as a student friendly city. At the same time you get awesome membership benefits - for example great parties, discounts and offers. 

Membership prices

OBS! Membership requests can take up to two working days to process. Also note that we only accept payment in swedish currency, SEK.

So, what are the membership benefits then?

När du blir medlem i Gefle Studentkår så får du tillgång till en hel del saker.  Du kan läsa mer om vilka verksamheter vi jobbar med nedan.

Vi vill att fritiden för våra medlemmar ska vara så bra som möjligt. Därför jobbar vi kontinuerligt för fler studentrabatter i Gävle som ska bidra med en guldkant på vardagen. Vi arbetar också aktivt med bostadsfrågan för studenter tillsammans med kommunen och studentbostadsföretagen. Dels för att det ska byggas mer men också för att det ska finnas ett varierat utbud på bostäder för studenter.

Klicka här för att se våra rabatter!

Att kunna slappna av och ha kul med sina vänner är något som vi ser som ytterst viktigt för att man ska orka med allt plugg och jobb. Vi anordnar allt från gratis frukost till klubbkvällar!

Du hittar våra kommande event på förstasidan!

På Högskolan i Gävle har du som student alla möjligheter i världen att påverka din utbildning. Vi jobbar för att studenterna ska vara medvetna om att man kan sitta i utbildningsråd och vara delaktig där besluten tas. Gefle Studentkår driver också, tillsammans med andra kårer, en hel del frågor för att förbättra situationen för studenter när det kommer till sjukförsäkringar, studiebidrag, lärarledda timmar osv.

Vår studiesocialt ansvariga jobbar heltid med att se till att det finns roliga saker att göra under studietiden på Högskolan i Gävle. Som medlem får du tillgång till alla våra medlemsexklusiva evenemang, såsom Club kåren-kvällar, sittningar, LAN m.m. Genom ditt medlemskap så har du också tillträde till studentpuben Trossen som ägs av studentföreningen Gefleteknologerna.

Om du har en eller flera idéer på ett evenemang eller något annat kul man skulle kunna hitta på är det bara att kontakta Studiesocialt sansvarig på km@geflestudentkar.se

Som medlem i Gefle Studentkår har du även rätt att få ett Studenthäfte från WeStudents. Studenthäftet är fyllt av grymma lokala rabatter och erbjudanden. Du hämtar ditt Studenthäfte i kårexpeditionen eller laddar ner deras app via Google Play eller App Store, som har samma rabatter som det fysiska häftet.

Vad säger studenterna om sitt medlemskap?

Hanna Engman​

Hanna Engman

Kommunikationsprogrammet - inr. professionellt skrivande

Att gå med i kåren och vara aktiv i studentlivet var helt klart mitt bästa beslut under studietiden. Utöver maxade rabatter och roliga evenemang, så är det allra bästa med kåren den gemenskap det innebär. Att alltid ha någon att prata med, något att göra och något att se fram emot när plugget är som värst är ovärderligt. Bara du går på ett evenemang är det svårt att sen sluta. Det är en speciell atmosfär, en gemenskap där alla är accepterade och där du garanterat hittar vänner för livet. Så gör ditt bästa val du med och gå med i kåren!