Vill DU göra HiG ännu bättre?

Student-och doktorandrepresentanter sökes till projekt om förbättring av Högskolans kvalitetssäkringsarbete.

Just nu pågår ett stort arbete på Högskolan kring att förbättra kvaliteten inom fler olika områden – bland annat kommunikation och jämställdhet. Hur spännande? Arbetet är uppdelat i 10 olika arbetspaket och såklart behöver studenternas röster finnas med här. Därför sökes nu student- och doktorandrepresentanter till 5 utav de 10 grupperna. Läs mer om varje paket nedan.

Arbetet för alla paket kommer att löpa över större delen av detta läsår och i snitt innefatta ett 1-2 möten per månad om vardera 1-2 timmar. Och självklart får du betalt för din tid – 500kr för möten upp till 3h och 1000kr för möten över 3h. Som studentrepresentant måste man vara kårmedlem för att kunna bli invald. Ansökan görs via vår hemsida (länk i bio). Kontakta inflytande@geflestudentkar.se vid frågor och funderingar.


ARBETSPAKET

Arbetspaket 2. Verksamhetsplanering och styrning
I denna grupp sökes helst en student som har kännedom om Högskolans organisation då arbetet kommer att vara något komplext. Toppen är t.ex om du suttit som studentrepresentant tidigare på en högre nivå inom Högskolan.

Arbetspaket 5. Ny kvalitetssäkringsprocess för administration och stödverksamheten
I denna grupp sökes helst en student som har kännedom och erfarenheter om Högskolans stödverksamhet. Stödverksamhet är alltså sådant som studenthälsan, IT-stöd och studentombud.

Arbetspaket 6. Kursvärderingsprocessen
I denna grupp sökes helst en student som har gått några år och har erfarenhet av kursvärderingsprocessen. Alltså hur det går till när man gör en kursvärdering och vilken återkoppling om åtgärder studenter vill ha.

Arbetspaket 7. Kommunikation
I denna grupp sökes helst en student som har intresse för kommunikation och hur Högskolans kommunikation kring kvalitetsfrågor kan bli bättre. Perfekt för dig som just nu går på kommunikationsprogrammet att lägga till på CVt!

Arbetspaket 8. Jämställdhet
I denna grupp sökes helst en student som brinner för jämställdhetsfrågor och vill bidra i arbetet med att säkra ett jämställdhetsperspektiv i Högskolans utbildningar!

 

 

 

 

Text: Sam Westman, Gefle Studentkår

en_GB