KLUBBMÄSTERIET

Nattklubb, pubkvällar, och en massa annat.

Vad är Klubbmästeriet?


Klubbmästeriet (kallas också KM) är Gefle Studentkårs äldsta och största utskott. Vi driver nattklubben ’Club Kåren’ samt projektgrupper för olika sorters evenemang såsom spelhelger och  halloweenfesten. Förutom klubbmästaren, som jobbar heltid på kåren, så gör vi allt detta ideellt för att alla studenter vid HiG ska få en maxad studietid full av roliga evenemang.

Vi som sitter i KM heter klubbmästerister och ni känner igen oss på våra svarta KM-hattar och hoodies. Men vi letar alltid härligt folk som vill joina oss eller jobba ett pass eller två – du behöver inte vara medlem eller invald för att jobba, utan du hojtar bara så fixar vi!

Club Kåren


Kårens egna nattklubb. Här kan du dansa natten lång och träffa nya vänner! Istället för att ha en vanlig nattklubb som är öppen ofta så satsar vi på större event med grymma teman. Te.x Halloween. Vi har öppet ca 1 gång i månaden 22.00 – 02.00

CK MERCH
Köp en Club Kåren hoodie! 380kr strl XS-XXL Mejla studiesocialt@geflestudentkar.se vid intresse
Föregående bild
Nästa bild

Vill du joina oss?

Bar Crew (ansvarig) – Ni har yttersta ansvaret för baren både under och mellan klubb- och pubkvällar. Ni ser till att baren är påfylld, att allting fungerar, att sortimentet är bra och att föra inventering. Man måste ha fyllt 20 år.

Bar Crew (bartender) – Ni, tillsammans med ansvariga, sköter baren under klubb- och pubkvällar och ser över sortimentet i baren.

Inköpsansvarig – Du har ansvar för att köpa in sådant som KM behöver till evenemang. Man måste ha fyllt 20 år samt ha körkort och tillgång till bil (man får milersättning).

Ljud- och ljusansvarig – Ni ansvarar för att ljud och ljus är uppsatt och good to go för klubb- och pubkvällar. Ni får i början lära er av en föregående ansvarig, men erfarenhet/kunskap i ämnen är meriterande.

Marknadsföring – Ni har hand om all marknadsföring från Klubbmästeriet. Det innebär att ta bilder, göra grafiskt material och skriva texter till sociala medier, affischer osv. Hålla ett öga på DMs och mejl. Ni jobbar nära kårens kommunikatör och får hjälp av denne.

Personalansvarig – Du håller koll på personalen under klubbkvällar, samt beställer mat och gör schema inför kvällen. 

Ledamot – Du är överallt och ingenstans, ta vilken position du vill under klubbkvällen, testa olika områden, hitta sponsorer, och va kreativ!

-Gratis KM-hoodie
-Gratis KM-märke
-Gratis KM-hatt
-Rabatterade priser på KM merch och biljetter
-Samt minnen för livet!

När du suttit klart i KM (minst ett verksamhetsår) blir du KM VIP och får dessutom:
-VIP-kort
-Rabatterade priser på KM merch, eventbiljetter m.m.
-KM-medalj

Vanligast är att man väljs in i september när höstterminen börjar. Då skriver du ett kontrakt på 1 verksamhetsår (fram tills juni). Men du kan hoppa på när som helst under året om du vill.

Man kan när som helst välja att kliva ur KM, men då förlorar man sina förmåner. Du kommer t.ex inte bli VIP, få din medlaj. Din KM-hoodie får du endast behålla mot betalning, annars lämnas den tillbaka till kåren.

Nej! Du kan alltid jobba på Club kåren som student vid HiG. Du kan även sitta i projektgrupperna för de lite större kvällarna (t.ex Halloween, pubrundan, eller LAN) om du skulle vilja testa lite mer än enstaka arbetspass. 

Klubbmästarna är också alltid öppna för grymma förslag på allt från evenemang till märkes/merch idéer! Bara att mejla km@geflestudentkar.se

Bli en del av gemenskapen och bli klubbmästerist

Vill du engagera dig i kårens pubverksamhet och skapa grymma fester och evenemang? SÖK!

Du ansöker genom att fylla i formuläret här på hemsidan, alternativt boka tid med oss för att snacka och fylla i en blankett.

När ansökan inkommit kommer du få en intervjutid där du får prata med Klubbmästaren och veta mer om utskottet och de olika posterna.

Observera att du måste vara medlem i Gefle Studentkår för att kunna söka poster hos oss.

Sök till Klubbmästeriet!

Träffa klubbmästeristerna

Algot Brolin

Klubbmästare

Pluggade: Kandidat i Industridesign
Sektion/förening: Gtech
Färg på ovve: Bordeuax

Frida Görling

Bar Crew - bartender

Pluggar: Kommunikationsprogrammet inrk. professionellt skrivande
Sektion/förening: Cult&Co
Färg på ovve: Khaki

Max Norell

Garderobsansvarig

Pluggar: Ämneslärarprogrammet
Sektion/förening: PiG
Färg på ovve: BamseBlå

Hanna Ahlbeck

Ledamot

Pluggar: Sjuksköterskeprogrammet
Sektion/förening: VOX
Färg på ovve: Gul

Funderar du över något eller har frågor till klubbmästeriet? Kontakta oss via km@geflestudentkar.se eller skriv till oss på Instagram @gefleklubbmasteri

För att nå Klubbmästaren Algot Brolin mejla studiesocialt@geflestudentkar.se

sv_SE