Bli en del av gemenskapen och gå med i
Gefle Studentkår!

Som medlem får du det där lilla extra – exklusiva evenemang och erbjudande, chans att representera studenter vid HiG, och mycket mer. Bli medlem idag!

När du blir medlem bidrar du till någonting fantastiskt!

Du bidrar till att vi på Gefle Studentkår kan arbeta för en högkvalitativ och förbättrad utbildning för alla studenter vid Högskolan i Gävle. Medlemsavgiften bidrar också till att vi kan fortsätta bedriva lokalt och nationellt påverkansarbete och utveckla Gävle som studentstad. ​Samtidigt får du som medlem en massa förmåner – t.ex. grymma fester, rabatter och erbjudanden. 

Priser för medlemskap

OBS! Det tar upp till två (2) arbetsdagar att behandla en medlemsansökan.

Vad finns det för medlemsförmåner?

När du blir medlem i Gefle Studentkår så får du tillgång till en hel del saker.  Du kan läsa mer om vilka verksamheter vi jobbar med nedan.

Vi vill att fritiden för våra medlemmar ska vara så bra som möjligt. Därför jobbar vi kontinuerligt för fler studentrabatter i Gävle som ska bidra med en guldkant på vardagen. Vi arbetar också aktivt med bostadsfrågan för studenter tillsammans med kommunen och studentbostadsföretagen. Dels för att det ska byggas mer men också för att det ska finnas ett varierat utbud på bostäder för studenter.

Klicka här för att se våra rabatter!

Att kunna slappna av och ha kul med sina vänner är något som vi ser som ytterst viktigt för att man ska orka med allt plugg och jobb. Vi anordnar allt från gratis frukost till klubbkvällar!

Du hittar våra kommande event på förstasidan!

På Högskolan i Gävle har du som student alla möjligheter i världen att påverka din utbildning. Vi jobbar för att studenterna ska vara medvetna om att man kan sitta i utbildningsråd och vara delaktig där besluten tas. Gefle Studentkår driver också, tillsammans med andra kårer, en hel del frågor för att förbättra situationen för studenter när det kommer till sjukförsäkringar, studiebidrag, lärarledda timmar osv.

Vår studiesocialt ansvariga jobbar heltid med att se till att det finns roliga saker att göra under studietiden på Högskolan i Gävle. Som medlem får du tillgång till alla våra medlemsexklusiva evenemang, såsom Club kåren-kvällar, sittningar, LAN m.m. Genom ditt medlemskap så har du också tillträde till studentpuben Trossen som ägs av studentföreningen Gefleteknologerna.

Om du har en eller flera idéer på ett evenemang eller något annat kul man skulle kunna hitta på är det bara att kontakta Studiesocialt sansvarig på km@geflestudentkar.se

Som medlem i Gefle Studentkår har du även rätt att få ett Studenthäfte från WeStudents. Studenthäftet är fyllt av grymma lokala rabatter och erbjudanden. Du hämtar ditt Studenthäfte i kårexpeditionen eller laddar ner deras app via Google Play eller App Store, som har samma rabatter som det fysiska häftet.

Vad säger studenterna om sitt medlemskap?

Hanna Engman​

Hanna Engman

Kommunikationsprogrammet - inr. professionellt skrivande

Att gå med i kåren och vara aktiv i studentlivet var helt klart mitt bästa beslut under studietiden. Utöver maxade rabatter och roliga evenemang, så är det allra bästa med kåren den gemenskap det innebär. Att alltid ha någon att prata med, något att göra och något att se fram emot när plugget är som värst är ovärderligt. Bara du går på ett evenemang är det svårt att sen sluta. Det är en speciell atmosfär, en gemenskap där alla är accepterade och där du garanterat hittar vänner för livet. Så gör ditt bästa val du med och gå med i kåren!