SOMMARJOBB
2023

Letar du sommarjobb? Här har vi samlat en massa roliga jobb som du kan söka som student!

Furuvik

Som medarbetare på Furuviksparken har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag. Nu söker vi nya stjärnor till våra säsongstjänster 2023 och letar efter dig som trivs i rampljuset och brinner för gästmötet. Alla våra lediga tjänster hittar du på vår hemsida!

Läs mer: parksandresorts.com

Gysinge Herrgård

Som Hotellmedarbetare är din huvuduppgift att vara vårt ansikte utåt och ge god service till våra gäster. Du agerar värd tillsammans med dina övriga kollegor i teamet för att skapa en gästupplevelse i världsklass. Du bidrar även till en helhetsupplevelse på hotellet i övrigt genom att hålla rent och snyggt, agera prestigelöst och vara behjälplig över avdelningsgränserna när det behövs.

Läs mer: Gysinge Herrgård

Äventyrsservice

Det vi söker är taggade medarbetare som verkligen visar att de brinner för att vara en i teamet och hjälpa oss att utvecklas och att göra sitt yttersta för att göra säkra och oförglömliga arrangemang till våra kunder. Vi söker extra timpersonal men om vi hittar den rätte så vill vi anställa minst en heltidare!

Läs mer: aventyrsservice.se