Årets lärare 2020

Årets lärare 2020 är Kerstin Stake Nilsson!

Studenterna har skickat in över 100 nomineringar om över 50 lärare som de anser förtjänar utmärkelsen Årets Lärare. Av dessa valde juryn (kårstyrelsen) ut Kerstin Stake-Nilsson med motiveringen:
”Kerstin har under 2020 visat på ett oerhört stort engagemang för sina studenter och en riktig fingertoppskänsla för kvalitet i sina föreläsningar och seminarier, vilket hennes studenters motiveringar vittnar gott om. Hon har en förmåga att få sina studenter att känna sig inkluderade och avslappnade under de examinerande momenten. Kerstins pedagogik är både kreativ och kvalitativ, och med sin passion för utbildningsområdet ger hon sina studenter bästa möjliga förutsättningar att ta sig genom utbildningen med ett leende.”
Stort grattis Kerstin och tack för ditt fantastiska arbete!
Läs hela intervjun med Kerstin här.

Årets lärare är studenternas egen hyllning till en lärare vars arbete har varit extraordinärt på något sätt under det gångna året. Det är studenter som nominerar lärare och motiverar varför just den läraren borde få priset som Årets Lärare. Därefter väljs vinnaren ut av en jury som väljs av, eller ibland består av, kårstyrelsen.
sv_SE